ADL Basistraining

ADL basistraining
Schrijf je nu in

Introductie

Het bieden van ondersteuning bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (persoonlijke hygiëne, kleden, mobiliteit en eten/drinken) vinden wij een onderschat onderdeel van de zorg. Het zijn de momenten waar het meeste sociaal contact tot stand komt met cliënten en waar (vroeg-)signalering veelal plaatsvindt. Het gaat verder dan het goed uitvoeren van een aantal activiteiten en is continue in ontwikkeling door de diverse hulpmiddelen die kunnen worden ingezet. We dagen uw professionals dus uit om (opnieuw) in deze training te duiken en zich te laten verrassen door onze aanpak, waaronder de toepassing bij cliënten met ernstig overgewicht (obesitas). 

Wat heeft de client eraan? 

Uw cliënten hebben veel baat bij de ADL- ondersteuning. Het is dat ene contactmomentje dat de dag voor cliënten soms net een beetje mooier maakt. Door het goed inzetten van ondersteuning, vergroten uw professionals ook het vermogen van de client en/of de eigen regie. 

Wat hebben jullie zorgprofessionals hieraan? 

  • Even loskomen van de automatische piloot en kennis opdoen van nieuwe hulpmiddelen
  • Nieuwe informatie opdoen rondom het verplaatsen van de client (transfers)
  • Kennis opdoen van vroeg- signalering en goede verslaglegging hieromtrent  
  • Vergroten van kennis rondom 

Wat is het voordeel voor jullie organisatie? 

We gaan een vernieuwende aanpak verkennen in onze ADL-training (Activiteiten van het Dagelijks Leven) door het gebruik van een sumoworstelaarspak te integreren. Waarom deze onconventionele keuze? Omdat het sumoworstelaarspak een unieke dimensie toevoegt aan onze training en een waardevol hulpmiddel blijkt te zijn voor het begrijpen en aanpakken van de uitdagingen waarmee veel van onze obesitascliënten dagelijks worden geconfronteerd.

 

Praktische details 

  • Tijdsinvestering: 1 hele dag  
  • Kosten: 1425 euro (t/m 6 deelnemers) 1750 euro t/m 12 deelnemers (vrijgesteld van btw)
  • Doelgroep: Gehandicaptenzorg, Ouderenzorg

Vraag deze training direct aan!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen om verder te groeien? We gaan graag met je in gesprek! Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

Schrijf je nu in