Trainingen op maat van Ambinex

Ontdek de op maat gemaakte zorgtrainingen van Ambinex: samenwerking, directe implementatie en langdurige partnerschappen voor betere zorgkwaliteit. 

Onze trainers zijn praktijkexperts 

Speelse trainingen zorgen voor een duurzame impact 

Snel trainen op iedere locatie in Nederland 

Wij bieden écht maatwerk 

Deelnemersbeoordeling van 9,1 

Maatwerktrainingen

Jouw organisatie is uniek, met unieke cliënten, medewerkers en dynamiek. Het is daarom logisch dat jouw trainingsvraag niet hetzelfde is als die van andere zorgorganisaties. Bij Ambinex benaderen we iedere training en trainingsreeks daarom als maatwerk; hoe anders kun je impact creëren? De inhoud, context en doelstellingen van de trainingen bepalen we altijd in nauwe samenwerking met jouw organisatie. Zo krijgen we een goed beeld van de trainingsbehoefte en sluiten deze perfect aan op de praktijk. Ambinex neemt hierin een adviserende en enthousiasmerende rol. Wij zijn niet zomaar een trainingsbureau; wij zijn een echte partner op het gebied van leren en ontwikkelen met als doel een duurzame, humane beweging in de zorg op gang te brengen. Hierbij staat het benutten van volledig potentieel bij hulpverleners centraal. 

Wat houdt maatwerk bij Ambinex in? 

Bij onze maatwerk zorgtrainingen staat zowel het leerrendement voor de organisatie en het management als het leereffect bij de deelnemer centraal. Daarom draait maatwerk bij ons om nauwe samenwerking met jouw organisatie, niet alleen vooraf, maar ook tijdens en na het proces. Dit contact zorgt ervoor dat onze trainingen perfect op maat zijn en naadloos aansluiten op de specifieke behoeften van jouw organisatie. Geen twee organisaties hanteren immers dezelfde methodiek. Daarom bepalen we samen met jou de inhoud van de training. Zo geniet je van een training die niet alleen relevant is, maar ook daadwerkelijk impact heeft. 

 

Boek een afspraak!

Interesse in een van onze trainingen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Boek dan eenvoudig een korte afspraak van 15 of 30 minuten bij ons in voor een informatief en vrijblijvend gesprek.

Trainingen die je direct kan implementeren 

Onze trainingen zijn specifiek ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de werkwijze van jouw organisatie. Op deze manier kunnen jouw medewerkers direct na de training de nieuwe kennis in hun dagelijkse taken implementeren. Ons doel is dat deelnemers de training niet alleen volgen, maar deze ook écht ervaren als toepasbaar. Zo kunnen ze na de training situaties direct anders aanpakken. 

Wij zijn jouw partner in de zorg 

Bij Ambinex streven we ernaar om meer te zijn dan enkel een trainingsbureau. Wij gaan langdurige samenwerkingen aan met de organisaties waarmee wij samenwerken. We zijn een betrouwbare partner, een “denktank” en een adviserende kracht voor jouw organisatie. Bij Ambinex zien we ook dat teamtrainingen door het ‘samendoen’ het meeste rendement opleveren voor cliënten en organisaties. Samen kijken we naar het rendement op de lange termijn en onderzoeken we hoe we de kennis van trainingen zo effectief mogelijk kunnen waarborgen binnen jouw organisatie. 

We willen een humane beweging creëren waarin leren en ontwikkelen in de zorg geen “moetje” zijn, maar ook daadwerkelijk als leuk worden ervaren. Zo streven we ernaar om de intrinsieke motivatie voor ontwikkeling in de zorgsector te stimuleren. 

Waarom trainingen op maat? 

  • Meer werkvreugde 
  • Leren wordt weer leuk 
  • (Bewuster) Bekwaam en toegerust, met minder stress 
  • Betere teamdynamiek 
  • Meer menselijke zorg van hogere kwaliteit 
  • Meer rendement voor jou als leidinggevende 

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Ambinex biedt zorgtrainingen aan organisaties van alle groottes. Onze standaardgroepsgrootte varieert tussen de 12 en 15 deelnemers, maar we passen dit aan per training. In sommige gevallen kiezen we bewust voor kleinere groepen, ook dit is maatwerk en zal met jou als opdrachtgever worden afgestemd. 

Of je nu meerdere trainingen aanvraagt of één keer langskomt: ieder trainingsaanbod is maatwerk, hoe klein of groot ook. We schakelen continu over de nuances, organisatiekenmerken, duur en gewenste leereffecten. Ons trainingsaanbod is op te delen in: 

  • Trainingsdagen en trajecten 
  • Team coaching
  • 1-op-1 coaching
  • Intervisie en supervisie 

Wil jij een training op maat? Neem contact met ons op! 

Ben jij geïnteresseerd in een training op maat van Ambinex? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen. Wil je eerst meer informatie over ons trainingsaanbod? Verdiep je in onze uitgebreide trainingsmogelijkheden. 

Neem contact met ons op!