Hierom kies jij voor trainingen van Ambinex

Ervaar de expertise van onze trainers met veel praktijkervaring, ludieke trainingen, mobiel skillslab en landelijke dekking!

Onze trainers zijn praktijkexperts 

Speelse trainingen zorgen voor een duurzame impact 

Snel trainen op iedere locatie in Nederland 

Wij bieden écht maatwerk 

Deelnemersbeoordeling van 9,1 

Waarom zijn de zorgtrainingen van Ambinex de beste keuze?

We vertellen het je graag! Ambinex specialiseert zich in onderscheidende zorgtrainingen. We werken uitsluitend met ervaren zorgprofessionals die tevens trainers zijn. Onze trainingen kenmerken zich door een speels karakter, waardoor ze langer bijblijven. We beschikken over vier vaste trainingslocaties in Joure, Zwolle, Sliedrecht en Breda en, om de bereikbaarheid te vergroten, hebben we ook een mobiel skillslab dat door heel Nederland reist. Wil je meer weten over hoe wij onze Ambinex-trainingen insteken en hoe deze de kwaliteit van zorg in jouw organisatie waarborgen? Lees dan verder. 

Onze trainers zijn praktijkexperts 

De zorg is en blijft een praktijkberoep. Dit begrijpen wij als geen ander. Onze trainers zijn zorgprofessionals die zelf in de sector werkzaam zijn geweest. Zij begrijpen de zorg door en door en kunnen uitstekend inspelen op casuïstiek. Dankzij hun ervaring met de doelgroepen waarover zij training geven, kunnen zij een uitstekende vertaalslag maken van de trainingen naar de praktijk en deelnemers helpen hetzelfde te doen. 

Speelse trainingen zorgen voor een duurzame impact 

Welke training van ons is jou bijgebleven? Wij zorgen voor trainingen met een speels karakter en ludieke kenmerken. Hierdoor blijven de trainingen langer bij en is de impact groter. Waarom kiezen wij deze aanpak? Omdat we begrijpen dat iedereen op verschillende manieren leert en gestimuleerd wordt. Daarom passen we diverse leervormen toe die aansluiten op de unieke leerbehoeften van onze deelnemers, ongeacht hun leertype en generatie. 

Snel trainen op iedere locatie in Nederland 

Ambinex beschikt over vier trainingslocaties (Joure, Zwolle, Breda, Sliedrecht) verspreid door heel Nederland. Is een van onze locaties toch te ver weg? Dan komt ons mobiele skillslab naar je toe, waar je ook bent en wanneer dan ook! Wij reizen het hele land door om onze trainingen aan te bieden.  

Wij bieden écht maatwerk 

Bij Ambinex staan jouw unieke trainingsbehoeften centraal. Elk van onze trainingen is zorgvuldig op maat gemaakt, zodat deze perfect aansluit bij de dynamiek en uitdagingen van jouw organisatie.  Dit betekent dat we niet alleen luisteren naar jouw behoeften, maar ook actief samenwerken om de meest effectieve trainingsstrategieën te ontwikkelen. Onze trainers, die zelf praktijkervaring in de zorg hebben, brengen waardevolle inzichten en real-world scenario's in de training. Dit zorgt ervoor dat elke training niet alleen informatief is, maar ook onmiddellijk toepasbaar in de dagelijkse praktijk. 

Deelnemersbeoordeling van 9,1 

Deelnemers beoordelen onze trainingen met een 9,1. We zijn trots op dit statement van kwaliteit; op onze beurt helpen we jouw zorgprofessionals hiermee een hogere kwaliteit van zorg te creëren. Hoe komen wij tot deze 9,1? Periodiek verzamelen wij evaluaties van al onze trainingen om de kwaliteit te waarborgen. 

Een training van Ambinex? Neem contact op! 

Ben jij geïnteresseerd in een training van Ambinex? Of wil je meer informatie over ons trainingsaanbod, onze werkwijze of over ons? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen. We zijn bereikbaar via telefoon, e-mail of onderstaand contactformulier. Dan hoor je zo snel mogelijk van ons.  

Contact opnemen