Over ons

Wij zijn Ambinex, een erkend leerbedrijf dat leren en ontwikkelen in de zorg weer leuk maakt door middel van ludieke trainingen die je bij blijven.

Onze trainers zijn praktijkexperts 

Speelse trainingen zorgen voor een duurzame impact 

Snel trainen op iedere locatie in Nederland 

Wij bieden écht maatwerk 

Deelnemersbeoordeling van 9,1 

Erkend leerbedrijf

Ambinex is een erkend leerbedrijf. Wij voelen de noodzaak om de zorg echt te verbeteren en zijn daarom gedreven om niet alleen trainingen te geven maar om een humane beweging op gang te brengen in de zorg. Blijven leren en ontwikkelen is daar een essentieel onderdeel van, want alleen zo kun je van mens tot mens de beste zorg bieden. Als erkend leerbedrijf maken wij leren weer leuk, aan de hand van maatwerk en speelse en unieke trainingen die je bijblijven. Dit bieden wij in onze opleidingstrajecten, trainingen, teamcoaching en een-op-een coaching.  

Zo helpen we om een duurzame toekomst voor jouw hulpverleners, zorginstelling en cliënten te creëren. 

Meer over Ambinex 

Sinds enige tijd hebben Ambinex en Careflex Opleiden de handen ineengeslagen. Door deze samenwerking kunnen we tijdens onze trainingen putten uit een rijk scala aan praktijkervaring. We voorzien in maatwerk trainingen waarin verschillende expertises en thema’s samenkomen, van het omgaan met onbegrepen gedrag tot uitdagende voorbehouden handelingen. Met dit veelomvattende aanbod kunnen we zorgprofessionals nog beter toerusten op wat de diverse groep aan cliënten nodig heeft. 

Om de trainingen kracht bij te zetten maken wij deze leuk en uniek met ondersteuning van video’s, praktijkcasussen, rollenspellen en virtual reality. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de trainingen top of mind blijven bij de deelnemers en dat ze direct aan de slag kunnen met de geleerde theorie en de vertaalslag kunnen maken naar hun eigen praktijk. 

Onze trainers zijn praktijkexperts en hebben allen ervaring opgedaan in de zorg. Zij weten dus als geen ander wat er speelt in de praktijk en welke uitdagingen het zorg dragen voor de ander dagelijks met zich meebrengt. 

 

Onderdeel van Partinzo Zorg Groep 

Ambinex maakt net als Careflex, Medical en Advizo deel uit van de Partinzo Groep. 

Meer over Partinzo Groep

Missie  

“Meer menselijke zorg in Nederland, door professionals hun volledige potentie te laten benutten” 

Onze trainingen zijn ontworpen om een langdurige impact te hebben en echt bij te blijven bij de zorgprofessionals. Elke training is erop gericht de intrinsieke motivatie van zorgprofessionals aan te wakkeren, zodat zij leren weer leuk vinden en zich willen ontwikkelen in hun vak. Hierbij maken we tijdens de training een vertaalslag naar de praktijk en houden we altijd de cliënt in het oog. 

Visie  

“"Speelse en kwalitatieve trainingen leiden tot duurzame impact bij zorgprofessionals".” 

Dit doen wij door praktijkgerichte standaard- en maatwerktrainingen te geven door heel Nederland op een manier die op ieders gezicht een glimlach tevoorschijn tovert. Hierbij willen we niet alleen een opleider zijn, maar ook een partner. Wij gaan naast de organisatie staan en onderzoeken samen hoe de kwaliteit van de zorg verbeterd of gewaarborgd blijft.  

Geen afstand is hierbij te ver: we komen naar jou toe, van Vlieland tot Zeeland en zelf hebben wij vier trainingscentra op diverse locaties in Nederland (Joure, Zwolle, Breda, Sliedrecht). 

De kernwaarden van Ambinex

Plezier 

Leren is leuk. Onze trainingen toveren een glimlach op ieders gezicht. Vanwege herkenning, een leuke twist en enthousiasmerende leervormen.

Ontdekken

Bij onze training ontdek je nieuwe dingen. Je maakt kennis met nieuwe leervormen en belevenissen zoals virtual reality. We creëren een mindset waarbij je openstaat voor nieuwe werkwijzen en technologie.

Persoonlijke ontwikkeling

Die betere versie van jezelf, die ontwikkel je bij ons. Onze trainingen dragen bij aan jouw ontwikkeling als persoon en professional. 

Verbinding 

Ontwikkelen doe je samen. Door te sparren in een groep en reflectie en ondersteuning op de werkvloer. 

Bekwaamheid

Bekwaam zijn is het nieuwe bevoegd. Wij helpen je om je bekwaamheid als professional te vergroten zonder je unieke zelf uit het oog te verliezen.  

Neem contact op

Wil je graag ontdekken wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op! We zijn bereikbaar via telefoon, e-mail of onderstaand contactformulier.