Wondzorg dag

Wondzorg dag
Schrijf je nu in

Introductie 

Het begint bij het lezen van een wond. Wat staat daar nu hoor ik u denken! Wondzorg heeft wat ons te maken met het herkennen en begrijpen van wonden, de beoordeling daarvan en vervolgens de effectieve wondzorg. Naast het praktische aspect van wondzorg kan de zorg erg pijnlijk zijn voor cliënten, kunnen er complicaties optreden en zijn er effectieve genezingsmethoden. Let's heal this!

Wat heeft de client eraan? 

Wondzorg kan extreem gevoelig en pijnlijk zijn en verder verergeren. Het is voor cliënten dan ook fijn om te weten en te ervaren dat een professional kennis van zaken heeft en tips geeft om vererging te voorkomen en genezing in te zetten. Dit komt de kwaliteit van leven snel ten goede.

 

Wat hebben jullie zorgprofessionals hieraan? 

  • Zorgprofessionals leren wat ze wel en wat ze vooral niet moeten doen
  • Door kennis op te doen van nieuwe en effectieve materialen, weet uw zorgprofessionals goed wat zij moeten inzetten op weg naar genezing
  • Door te oefenen met ACT Zwachtelen en URGO K2, raken professionals meer bekwaam
  • Zorgprofessionals leren stadia van wonden herkennen en leren effectieve behandelmethoden op te zetten 

Wat is het voordeel voor jullie zorgorganisatie? 

Wondzorg vraagt veel tijd van uw professionals. Door effectiever te werken binnen de wondgenezing, ervaren cliënten minder hinder, zijn zij mobieler en is minder zorginzet nodig. 

 

Praktische details 

  • Tijdsinvestering: 1 dag
  • Kosten: 1425,- (vrijgesteld van btw)
  • Doelgroep: Ouderenzorg, Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg 

Vraag deze training direct aan!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen om verder te groeien? We gaan graag met je in gesprek! Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

Schrijf je nu in